Main Characters

Go down

Main Characters

Post by Dodpul on Fri Apr 14, 2017 6:18 pm

♪15 men on a dead man's chest, yo ho ho and a bottle of rum.♪
Dodpul
Dodpul
Admin

Posts : 471
Join date : 2017-04-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Main Characters

Post by Dodpul on Fri Apr 14, 2017 7:09 pm

Тай:
The Cap'n. Пълен дебил и идиот. В момента е на 24 години, но има акъл като на 10. Роден от демон, отгледан и образован от дракон, до 14 годишна възраст не е общувал с хора. След това създава екипажа си за общо 2 години, след което се концентрира на това да стане най - известния пират на седемте морета. Луд на тема алкохол, ядене и плаване. Може да се бие с пистолети и мечове.
Използва Fire/Steel/Lightning Dragon Slayer Magic, Ice Make & Ice Demon Slayer Magic. Предпочита да се бие с юмруци пред всичко.

"Black Leg" Санджи:
The gentle one. Пълен джентълмен. 21 годишен. Като един истински мъж цели да угоди на всяка "дама" по какъвто и да било начин стига да ѝ се хареса. Един от най - добрите готвачи на света, заради това и се бие с крака, защото смята, че ръцете са най - важното нещо на един готвач. Също така е и пират..от скоро.

Trafalgar D. Water Роу:
The calm one. На 26 години е. Не му дреме за нищо, не обича много да говори, предпочита да си чилва на кораба, винаги е спокоен дори и света да свършва. Първото приятелче на Тай от дете. Използва умения, чрез които контролира всичко в определено от него пространство, обикновено не по - голямо от едно футболно игрище.

Зоро:
The cool one. На 24 години е. Най - доброто му качество е, че е хладнокръвен винаги. Много добър в използването на всякакъв вид мечове. Първата добавка към екипажа на Тай. Много лесно бърка посоките. Понякога е пълен дебил и той, но в повечето случаи се държи сериозно и студено към всички.

Изуми:
The sadistic one. На 20 години е. Дъщеря на Тай. Обича да пътува из моретата, като даже си има и собствен екипаж, но за момента пътува с баща си. На 15 годишна възраст напуска временно семейството си, за да стане пират. Но заради това е и принудена да стане временно проститутка. Също така е и ловец на пирати, и пират. Обожава да ги убива по най - бруталните и мъчителни начини, но и в същото време тя самата е малко чувствителна и тсундере тип. Алчна е доста. За битка използва 2 flintlock пистолета, които могат да се променят във всякакви огнестрелни оръжия. Използва също и Barrels - бурета, които при експлозия имат някакъв определен ефект, ту било парализа, ту телепорт и т.н.
Dodpul
Dodpul
Admin

Posts : 471
Join date : 2017-04-14

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum